2011 m. rugpjūčio 12 d., penktadienis
Blyneliai su lašiša
Produktai:
2 stiklinės kefyro
2 stiklinės miltų 2 kiaušiniai
1 / 2 šaukštelio sodos 2-3 šaukštai aliejus
Druskos, cukraus pagal skonį
Stiklinė 250ml.
Kefyrą,kiaušinius,druską ir cukrų gerai išmaišome.Supilame persijotus miltus ir su šluotelė išplakame. Imame virinto karšto vandens stiklinę,dedame sodą,labai greitai išmaišome ir supilame į tešlą.Dar kartą viską sumaišome ir paliekam 15 min. Vėliau įpilame aliejų. Blynus reikia kepti labai gerai įkaitintoje keptuvėje,bus daugiau skylučių . Keptuvę sutepame aliejumi. Tik kepame ne per visą keptuvę,o mažus blynelius.
Įdarui reiks tepamos varškės ir sūdytos lašišos.
Dėl varškės: aš pasigaminau pati varškės kremą.
http://tangosuhelena.blogspot.com/2011/02/plikyti-lietiniai.html
Į varškę dedame smulkintus žalūmynus,biški druskos,pipirų ir išmaišome.
Dedame ant blynelio varškes,sudedame blynelį ir biški paspaudžiame.Laikosi puikiai,sutvirtinti nereikia.Ant viršau dedame gabaliuką lašišos.
Skanaus
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą