2011 m. rugpjūčio 12 d., penktadienis

Blyneliai su lašiša


Produktai:
2 stiklinės kefyro

2 stiklinės miltų
2 kiaušiniai
1 / 2 šaukštelio sodos 2-3 šaukštai aliejus
Druskos, cukraus pagal skonį


Stiklinė 250ml.


Kefyrą,kiaušinius,druską ir cukrų gerai išmaišome.Supilame persijotus miltus ir su šluotelė išplakame. Imame virinto karšto vandens stiklinę,dedame sodą,labai greitai išmaišome ir supilame į tešlą.Dar kartą viską sumaišome ir paliekam 15 min. Vėliau įpilame aliejų. Blynus reikia kepti labai gerai įkaitintoje keptuvėje,bus daugiau skylučių . Keptuvę sutepame aliejumi.
Tik kepame ne per visą keptuvę,o mažus blynelius.
Įdarui reiks tepamos varškės ir sūdytos lašišos.

Dėl varškės: aš pasigaminau pati varškės kremą.


http://tangosuhelena.blogspot.com/2011/02/plikyti-lietiniai.html

Į varškę dedame smulkintus žalūmynus,biški druskos,pipirų ir išmaišome.

Dedame ant blynelio varškes,sudedame blynelį ir biški paspaudžiame.Laikosi puikiai,sutvirtinti nereikia.Ant viršau dedame gabaliuką lašišos.


Skanaus

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą