2011 m. rugpjūčio 12 d., penktadienis

Kepta orkaitėje sprandinė

Produktai:

kiaulienos sprandinės mėsa (mano gabaliukas apie 2 kg.)
pagal skonį: pipirai,druska,prieskoniais mėsai
šviežias čiobrelis ir rozmarinas
4-5 skiltelės česnako
50 ml alyvuogių aliejaus
garstyčių
svogūnai 2 vnt.

Mėsą ištiname su druska.
Prieskonius sumaišome,dedame smulkintą česnaką ir įpilame aliejaus.
Viską išmaišome.
Gautu mišiniu gerai įtriname mėsą ir paliekam marinuotis mažiausiai parai.
Svogūnus nulupame ir stambiai supjaustome.
Kepimo indą ištepame su aliejumi, sudedame obuolius,ant viršaus dedame mėsą kurią ištepame su garstyčiomis,sudedame rozmarino ir čiobrelio šakelės.
Viską užklojame gerai su folgą ir kepame orkaitėje apie 2 val. 200 l.temp.
Prieš kepimo pabaigą nuimame folgą kad mėsa apskrustų.

Pateikiam su mėgstamu padažu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą