2011 m. rugpjūčio 12 d., penktadienis

Citrininis pyragas su aguonomis

* Margarinas VILNIUS kepiniams 150 g
* Cukrus 250 g
* Kiaušiniai 4 vnt.

* Citrina 4 vnt.

* Aguonos 4 valg. šaukšt.
* Miltai 350 g
* Kepimo milteliai 2 arbat. šaukštel.

Dubenyje išsukite margariną VILNIUS kepiniams ir cukrų iki vientisos masės, kol cukrus visiškai ištirps. Kitame dubenyje lengvai išplakite kiaušinius bei po truputėlį pilkite į margarino ir cukraus masę, nuolat maišyti. Įmaišykite citrinos žievelę (tarkuotą) ir sultis, karštu vandeniu nuplikytas aguonas bei sijotą miltų ir kepimo miltelių mišinį. Tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą formą ir kepkite 30 min., orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą