2011 m. rugpjūčio 12 d., penktadienis

Troškinta cukinija

Ingredientai: cukinijos
svogūnai
morkos
obuoliai
pomidorai
druska,pipirai,cukrus pagal skonį
petražolių
jei mėgstate česnaką galim pora skilt.įdėti

Proporcijos:
1 didelei cukinijai paėmiau 3 morkas,2 svogūnus,1 obuolį ir 2 pomidorus.
Produktų kiekį galite laisvai keisti...jei mėgstate morkas-dėkite jų daugiau.



Cukiniją nulupame ir supjaustome kubeliais.
Morkas sutarkuojame.
Svogūną supjaustome pusžiedžiais.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame morkas su svogūnais.
Sumažiname ugnį,uždengiame ir troškiname maždaug 10 min.
Sudedame cukinijas ir sutarkuotą obuolį.
Pomidorus nuplikiname,nulupame odą ir sutarkuojame (galima supjaustyti kubeliais), sudedame į keptuvę.
Pagal skonį dedame druskos,pipirų ir cukraus.
Uždengiame ir troškiname kol cukinijos gabaliukai suminkštės.
Prieš pabaigą sudedame supjaustytas petražolės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą