2011 m. rugpjūčio 13 d., šeštadienis

Čili sriuba

Produktai:

500 g kiaulienos-jautienos faršas (galima tik jautienos);
2 vidutinio dydžio svogūnai,
1 didelė morka
4 skiltelės česnako;
1 čili pipiriukas

1 skardinė konservuotų luptų pomidorų savose sultyse;

200 g tarkuoto sūrio;
1 skardinės konservuotų pupelių;

pagal skonį druskos, saldžiosios paprikos miltelių, džiovinto baziliko,šviežiai maltų pipirų
Supjaustykite svogūnus,čili pipirą ir česnakus kubeliais,morką sutarkuokite, sudėkite į įkaitintą keptuvę ir lengvai apkepinkite.Sudėkite faršą ir gerai išmaišykite.Paskaninkite su druska,pipirais,malta paprika ir apkepinkite viską 10 minučių.Po viską sudėkite į puodą. Pomidorus iš skardinės sutrinkite su šakute arba susmulkinkite su blenderiu ir sudėkite į faršą.Jei sriuba labai tiršta galima įpilti vandens. Troškinam dar 5 minutes, sudedame pupeles,baziliką,ragaujame ir jei ko trūksta pridedame. Įpilame sriubą į lėkštę,užberiame tarkuoto sūrio ir dedame duonos skrebučius.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą