2011 m. rugpjūčio 12 d., penktadienis

Cukinijų blynų bokšteliai

Cukinijos apie 1 kg.
Kiaušiniai 3 vnt.
Miltai pagal poreikį apie 1 stikl.
Svogūnai 1 vnt.
Druska, pagal skonį
Aliejus
Krapai,petražolės

Pomidorai
Tarkuotas fermentinis sūris


Nulupame cukinijas, sutarkuojame su burokinę tarką.
Truputį rankomis nusunkiame, įmušame kiaušinius,dedame miltus,smulkintą svogūną,druską ir smulkintus žalumynus.Darome tešlą kaip blynams.
Išmaišome.
Iškaitiname keptuvė su aliejumi ir kepame blynus.
Iškeptus blynus sudedame ant servetėles.
Pomidorus supjaustome griežiniais.
Imame blyną,dedame pomidorą ir užbarstome tarkuoto sūrio..vėl blynas,pomidoras,sūris..darome norimo dydžio bokštelius.
Sudedame į kepimo indą ir statome į įkaitintą 200 l orkaitę.
Kepame kol sūris išsilydys.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą