2011 m. rugpjūčio 13 d., šeštadienis

Kepti varškėčiai

0,5 kg varškės
2 kiaušiniai
5 šaukštai cukraus (dekite pagal skonį)

žiupsnelis druskos
maždaug 200 g
miltų
aliejaus kepimui

Varškę ištrinti su kiaušiniais, įdėti druskos, cukraus.
Sudėti miltus.
Iš pradžių maišyti tešlą šaukštu, paskui, suminkyti rankomis.

Ant stalo papilti miltų,suformuoti maždaug 5 cm skersmens volelį ir supjaustyti jį paplotėliais.
Kiekvieną paplotėlį iš abiejų pusių apvoliojame miltuose ir kepame keptuvėje ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių.
Pateikti su grietine arba uogiene.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą