2011 m. rugpjūčio 13 d., šeštadienis

Soti sriuba

Mėsa sriubai gali būtų įvairių rūšių,tad renkamės pagal skonį.

Savo sriubai aš paėmiau gabaliuką kiaulienos sprandinės ir vištienos kumpelius (be odos).
Dedame mėsą į pasūdytą vandenį,sudedame lauro lapus,svogūno galvą (vėliau ją išimame) ir verdame kol mėsa suminkštės.
Kai mėsa išverda išimame ir susmulkiname.
Dar susmulkiname parūkytas dešrelės,galima daktariškos dešros,kumpio kokio nors..ką turite šaldytuve.
Morkas sutarkuojame ir apkepiname ant sviesto,sudedame pomidorų padažą ir dedame biški cukraus.

Į sultinį kur virė mėsa dedame morkas ir tarkuotą raugintą agurką,česnako,druskos,pipirų pagal skonį. Kai agurkai suminkštėja sudedame visą mėsą kur paruošėme.Išjungiame. Pilame sriubą į lėkštę,dedame alyvuogių ir citrinos gabaliuką.

Paskaniname su grietinė.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą