2011 m. rugpjūčio 12 d., penktadienis

Keptos jūros šukutės

Jums reiks:

jūros šukučių
virtų krevečių
česnako
citrinos arba laimo sulčių
grietinėlės
balto sauso vyno
sviesto
krakmolo
druskos, pipirų
krapų
špinatų



Jūros šukutes nuplauname, nusausiname, sudedame į dubenį, palaistome su citrinų sultimis, beriame druskos,pipirų ir paliekame 20min. pastovėti.

Pagaminame padažą:
Česnaką supjaustome , špinatus susmulkiname. Apkepiname viską ant sviesto.Paskaniname druska,pipirais,dedame virtas krevetės,įpilame vyną, pakaitiname ir kai alkoholis išgaruoja supilame grietinėlę.Sudedame smulkintus krapus.Padažą sutirštiname krakmolu.

Įkaitiname keptuvę su sviestu įir apkepiname šukutes iš abiejų pusių po 2-3 min., kol susidaro plutelė.Jokiu būdu neperkepti, nes bus guminės.
Į lėkštę dedame padažo o ant jo sudedame šukutės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą