2011 m. rugpjūčio 12 d., penktadienis

Lavašo faršo vyniotinis

Dviems porcijoms:
1 lavašas
jautienos/kiaulienos faršas 500 gr.
kiaušinis 1 vnt.
druska,pipirai,prieskoninės žolelės pagal skonį
česnakai,svogūnas
tarkuoto sūrio porą saujų
grietinės pora šaukštų
Paruošiame faršą:
Svogūną ir česnaką susmulkiname.
Įmušame kiaušinį,dedame druską,prieskonius,žolelės ir viską gerai išmaišome.
Lavašą išklojame ir sutepame visą su faršu.
Apibarstome tarkuotu sūriu.
Tvirtai susukame kaip vyniotinį.
Kepimo skardą išklojame su kepimo popieriumi,dedame vyniotinį (galima perpjauti per puse), sutepame vyniotinį su grietine, apklojame visą skardą su foliją (neprispausti nes lavašas gali prilipti prie folijos) ir statome į orkaitę,pačiame viršuje.
Temperatūra 200 C kepame maždaug 40 min.
Prieš pabaigą foliją nuimame.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą