Jums reiks
silkės filė
morkos
svogūnai
obuoliai
pomidorų padažo
druska,cukrus,pipirai pagal skonį
Morkas nulupame sutarkuojame.
Svogūnus supjaustome smulkiai.
Obuolį nulupame ir sutarkuojame,kad jis nepajuoduotu išspaudžiame citrinos sulčių.
Pirma apkepiname morkas su svogūnais,pabaigoje įdedame obuolius.Kepame kol suminkštėja morkos.
Sudedame druską (nedaug),pipirus,cukrų ir pomidorų padažą.Išmaišome ir dar pakepame pora minučių.
Dėl kiekio produktų tai maždaug taip: dvi dideles morkos,vienas didelis svogūnas ir vidutinis obuolys.Prieskoniais pagal skonį.
Pateikiame su bulvėmis: išverdame bulvės su lupenomis,ataušiname ir supjaustome gabaliukais.Apibarstome su druska ir džiovintomis prieskoninėmis žolelėmis.Apkepiname keptuvėje ant aliejaus.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą