2011 m. rugpjūčio 12 d., penktadienis

Bulvių pica

Padui:
bulvės maždaug 5 vnt.vidutinio dydžio
kiaušinis 1 vnt.
miltų porą šaukštų
druskos,pipirų pagal skonį

Įdarui:
plonai supjaustytos šalto rūkymo šoninės
sūrio tarkuoto
čeri pomidorų
svogūno

Paruošiame padą:
Bulvės nuskutame,išplauname ir sutarkuojame su burokinę tarką.Su rankomis gerai nuspaudžiame skystį.Įmušame kiaušinį,dedame miltus,druską,pipirus ir viską išmaišome.Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir formuojame iš mūsų masės didelį blyną.Apkepiname iš abiejų pusių.
Kitą kartą kepsiu dvi picas mažoje keptuvėje,nes apversti nebuvo paprasta.
Kepimo skardą išklojame su kepimo popieriumi ir dedame mūsų blyną.
Svogūnus supjaustome pusžiedžiais ir apkepiname ant sviesto.Sudedame ant servetėles.
Plonai pjaustytą šoninę apskrudiname sausoje keptuvėje.Sudedame ant servetėles kad riebalai įsigertų.
Pomidorus supjaustome per puse.
Įdarą sudedame ant mūsų bulvinio blyno ir statome į orkaitę .
Temperatūra 200C,kepimo laikas maždaug 10-15 min,kol sūris išsilydys.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą